Böckerna håller mig igång

Hinsehäxan är en självbiografisk bok från 2005 av Lillemor Östlin. Trots ett hårt liv som uteliggare och kriminell har hon livsvisdom och humor. Det jag tänker på när jag läser boken är hur betydelsefull människans miljö är under uppväxtåren. Lillemor har inte haft någon lätt väg i livet och det är värt att begrunda hur jag själv skulle ha blivit om omständigheterna varit mindre gynnsamma. Kanske hade jag suttit i fängelse. Litteratur kan ge mig en plötsligt lust att göra något nytt, som att baka pepparkakor, eller färga håret rött. Hans säger att jag är en bohem som gör som jag vill, Efter att ha läst boken fick jag lust att starta ett företag. För den som vill förverkliga sina drömmar är lånemöjligheter naturligtvis ett måste och jag här hittade en hemsida där man kan ansöka om företagslån utan pant eller säkerhet för att förverkliga sitt projekt.

Tecknad bild på rödhårig kvinna med fräknar

Comments are closed.