Om er författare

Fridens liljor! Jag heter Gunilla och bor med min man Hans i ett riktigt gammalt kråkslott mitt ute på landsbygden. Min stora passion i livet är litteratur, vilket passar extra bra när man bor så pass långt ifrån grannar och storstadens nöjesutbud. Dessutom är Hans ofta borta på affärsresor och då passar jag alltid på att begrava mig i mina älskade böcker framför en varm brasa. Men även om jag dras till det förgångna och helst vältrar mig i gamla klassiker, så har även sett till att anpassa mitt intresse till vår egen tid. Jag drömmer mig ofta bort och fascineras av historiska personer, mest starka kvinnor. Tänk att få vara en historisk person för en dag! Jag gillar även att påta i vår trädgård, ett intresse som jag delar med maken. Följ min blogg som är en härlig mix av nutid och dåtid.