Läsning om kost och träning

Jag tycker främst om att läsa skönlitteratur och allra helst klassiker. Vissa är dock ganska tunga att ta sig igenom, och då tycker jag om att ha en lättare bok som jag kan läsa och bläddra i vid sidan av klassikern. Det kan till exempel vara en poesisamling, en novell eller en faktabok med många bilder. Just nu är jag inne på böcker om träning och kost, då jag försöker inspirera mig själv till att börja träna mer regelbundet. Jag tycker mest om tränings- och matböcker som inte ger strikta linjer om vad du ska göra, utan som fokuserar på tips, råd och hur du både kan äta nyttiga men goda saker och träna samtidigt som du har roligt. Magdalena Bibik och Janne Westerlund har skrivit en bok vid namn Världens roligaste träningsbok, vilket passar mig helt i smaken. När jag hade läst den blev jag faktiskt så inspirerade och träningsglad att jag köpte hem massa protein, ett par hantlar, ett hopprep och nya träningskläder. Nu är det dags att skaffa muskler!

Kvinna som njuter av träning

Comments are closed.