Förvirringen är total

Vårt liv har varit lite kaotiskt de senaste månaderna. Maken har varit i väg väldigt mycket och jag har haft fullt upp på annat håll. Jag är på gång med ett bokmanus och har varit helt uppslukad av att skriva och den fiktiva världen som jag håller på att skapa. Mannen kom hem och pratade om Söderberg & Partners och jag tänkte direkt högt och sa: ekonomirådgivning, mina karaktärer måste iväg på ekonomirådgivning. Min älskade man bara titta på mig, skakade på huvudet och gick ut i trädgården för att fixa till staketet istället. Jag tycker synd om honom för jag är nog inte helt enkel att leva med för tillfället. Befinner mig ständigt i två världar, fast kanske lite mer i min fiktiva värld än det reella. Märker själv att jag är ganska disträ för det är inte ovanligt att jag hittar kaffeburken i frysen och smöret i skafferiet. Men det är sådana smällar man får vara beredd att ta när man vill försöka förverkliga sin dröm om att bli utgiven författare.

Pennor och papper på ett bord

Comments are closed.