Vikten av en intresseväckande rubrik

När man bor som vi gör blir man mycket mer medveten om årstidernas skiftningar. Maken gillar att fotografera så jag tänkte att jag skulle överraska honom med en ny kamera. Jag började leta efter en lämplig systemkamera på nätet och hittade en bra modell. Självklart gled jag även in på en av mina favoritsajter när det kommer till historiska tidskrifter och där dök det upp ett tips på en bok. Det var som om mina ögon sögs direkt till titeln. ”Horet i Hällstad” – hade ni kunnat skrolla förbi en sådan boktitel utan att läsa mer om boken? Det kunde inte jag. Jag skulle snarare säga att det är en av de bästa titlarna som jag har läst på väldigt länge för den får en verkligen att haja till. Jag har alltid haft svårt för att skriva intresseväckande och snärtiga rubriker men har insett att jag måste börja öva innan jag ska ge ut min bok. Har lite att jobba på.

Comments are closed.