En skön läsfåtölj

Jag är mitt esse nu när hösten är på intågande, då jag älskar allt den för med sig. Klar höstluft, färgstarka löv på marken och sprakande brasa på kvällen. Jag är dock alltid väldigt ensam på hösten då mannen har sin mest intensiva reseperiod under denna årstid. Efter många år är jag luttrad och det rör mig inte i ryggen längre. Jag ser istället till att göra det bästa av situationen. Jag bunkrar upp med välsmakande teblandningar och en trave nyinköpta böcker. I höst tar jag mig an gamla klassiker, bland annat Jane Austen som jag tycker passar in bra då det är böcker man blir helt uppslukad av. Vardagsrummet ska även få sig en total makeover och jag ska beställa nya fåtöljer. Sittkomfort är otroligt viktigt då jag aldrig läser i sovrummet, utan endast uppkrypen i soffan eller i min favoritfåtölj som numera har sett sina bästa dagar. Jag ser fram emot att göra mig hemmastadd i en ny skön möbel!

En uppslagen bok

Comments are closed.