Pekpenna till telefonen

Att bli gammal är inte det lättaste. Nu är jag inte urgammal, åtminstone inte enligt mig själv. Jag tycker jag hänger på bra i den nya tekniken som kommer. Jag har både en läsplatta och mobiltelefon. Jag läser ofta tidningar på nätet och ibland händer det att jag laddar ner en bok. Måste erkänna att jag fortfarande föredrar böcker i pappersformat.

Ett problem som jag upplever med mobiltelefonerna är att texten är så liten. när jag läser kan jag förstora men när jag ska skriva är det värre. Jag tyckte det var problem med knapptelefonerna och än värre är det med dessa skärmar. Jag trycker på en bokstav och en annan blir skriven. Jag har beställt hem en pekpenna från nordicink.se som passar till detta ändamål så förhoppningsvis kommer det att gå bättre i framtiden.

När jag växte upp fanns det pekpinnar och det var betydligt större än pekpennorna. Jag undrar just om lärare i klassrum använder pekpinnar idag?
pekpinne

Comments are closed.