Livet på landet

”Hela Sverige ska leva”, ett uttryck som alla känner till men som verkligen inte stämmer. Jag som bott på landet nästan hela mitt liv har sett en väldigt tråkig utveckling. Affärerna försvinner, arbetena flyttas till storstäderna osv. Nu är vårat lill-ica hotat. De flesta åker in på stan eller shoppar på nätet. Det är inte så att jag anklagar de som handlar någon annanstans. Jag gör det själv ska jag erkänna. Det är så dyrt och ett klent utbud på lill-ICA. Ta bara som en sådan simpel sak som kattmat. Jag handlar alltid kattmat på nätet och har gjort det i flera år. Jag vill ha kattfoder som håller hög kvalité. Det innebär kattmat som har naturliga inredienser och lite tillsatser. Därför har det blivit så att jag handlat kattmat online via Olivers-petfood.se på sista tiden. ICA kan tyvärr inte erbjuda mig vad jag söker efter. Mat till katten var bara ett exempel. Det gäller flera produkter. Det är en ond cirkel eftersom det ändå är en trygghet att ha ICA nära. Fast som det är nu så handlar jag bara om jag glömt något eller mjölk någon enstaka gång. Vi på landsbygden får ständigt se hur vår trygghet försvinner. Fast jag är inte villig att tumma på kvalitén vare sig det gället kattmat eller kläder. En svårlöst ekvatition.
mat

Comments are closed.