Hemma efter en underbar helg

Denna helg kommer jag verkligen att leva på länge men nu är jag hemma i vårt underbara hus igen. Jag har inte bloggat så mycket om vår bostad utan mer om trädgården. Konstigt egentligen eftersom jag älskar vår villa. Jag kommer aldrig glömma den dagen den bra fastighetsmäklare Husmanhagberg hade förärat oss med öppnade dörren och jag steg in i hallen. Jag visste direkt att detta var huset i mina drömmar. Det var ganska mycket som skulle fixas till men jag hade ingenting emot det eftersom det gjorde att jag skulle få det precis som jag ville. Vi har även planerat för våra äldre dagar så att vi inte ska behöva flytta den dagen benen inte längre bär. Huset är i två våningar men allt det viktiga som kök, sovrum och toalett finns på nedrevången. Jag tycker att jag har Sveriges mysigaste hus. Det är riktigt gammalt och knarrar ljuvligt i golven. Det kallar jag ett hus med själ och det ger en trevlig hemkänsla.
nnn

Comments are closed.