Hell’s Angels : en sällsam och skrämmande legend

Jag är helt inne i boken jag håller på att läsa, ”Hell’s Angels : en sällsam och skrämmande legend”. Hade märkt att mitt mc-ställ börjar bli gammalt och kom på att det skulle vara roligt att läsa om den gamla goda tiden, när HA var i farten. Riktigt stora tunga, motorcyklar har alltid varit min dröm och i boken får man en inblick i deras värld. Man undrar hur mycket i boken som är myt och hur mycket som var verklighet.

Jag håller på att läsa fler böcker av Hunter S Thompson, en författare som jag verkligen kan rekommendera. Hjälp, vad intressanta och spännande många av hans böcker är. Thompson är en författare som jag verkligen hade velat träffa och prata med för att se vem mannen bakom böckerna, och myten som han odlade om sig själv, var. Det är liksom inte vem som helst som klarar av att infiltrera, eller Wallraffa rättare sagt, Hells Angels.

En röd läsfåtölj

Comments are closed.