Ett vardagligt inlägg

Ja det var längesedan jag gjorde ett inlägg men arbetet framför datorn har tagit sin lilla tid. När jag väl fann ett par timmar över skulle huset och maken tas om hand. Ibland när jag har arbetat intensivt under en lång period känns det inte heller så lockande att spendera min lediga tid framför datorn. Tar hellre en långpromenad i skogen för att samla nya krafter. Nu har jag inte så mycket för mig utan tänkte ta tillfället i akt då maken är ute och grejar med bilen. Vår bil var på besiktning förra veckan och det var något fel med dess bromssystem. Tur att de upptäckte det där så att vi inte råkade ut för en olycka och märkte det på så vis.

Våren har ju kommit och jag är riktigt sugen på att påta i trädgården. Har köpt hem ett gäng med tidiningar som jag bläddrat igenom och känner mig så sugen på att sätta ingång. Inspirationen flödar. Jag får dock ge mig till tåls eftersom det bara är mitten på mars och många frostnätter ligger nog ännu i framtiden. Jag får helt enkelt fortsätta att planera, fast jag tycker att det är halva nöjet.

bjnk

 

Comments are closed.