En stund för mig själv

Mannen har åkt in till stan för att handla bildelar hos Mekonomen. Kylan har gjort bilen väldigt trögstartad. I dag när det är öppet passade han på att fixa lite ärenden innan nyårsfirandet drar igång. Jag tar tillfället i akt och myser för mig själv med en god bok. Det blir en spännande bok denna gång, av Nesser. Jag har haft den på ljudband och tänkt lyssna på den när jag är ute på promenad. Fast jag ångrade mig redan efter första kapitlet. Det blir så mörkt ute fort nu och lyssna på en deckare som handlar om att bli förföljd visade sig vara ett misstag. Jag var livrädd när jag kom hem. Då är det bättre att mysa framför en brasa och äta lussebullar samtidigt. Även om jag gillar ljudböcker föredrar jag att läsa en vanlig bok. Då är det min röst i mitt huvud och jag kan föreställa mig hur personerna pratar på ett helt annat sätt. När jag åker långt med bilen brukar jag dock ändå alltid lyssna på ett ljudband. Det gör resan mycket trevligare, så länge bilen rullar på bra förstås.
hdnif

Comments are closed.