Böcker om hem och hushåll

Några gånger per år väljer jag att läsa faktaböcker för att lära mig något inom ett nytt ämne men det kan vara svårt att hitta bra sådana böcker. Eftersom jag och min man har funderat på att flytta så har jag börjat plöja böcker inom det området. Alla kanske inte är så relevanta i vårt fall men det är ändå spännande att lära sig mer om bostäder. Just nu läser jag två stycken parallellt. ”Värdering av småhus och bostadsrätter” av Fredrik Brunes och ”Bostäder på marknadens villkor” av Hans Lind och Stellan Lundström. Med hjälp av sådan information kan vi nog fatta ett bättre beslut om vi flyttar men till vår hjälp har vi även kunniga fastighetsmäklare i form av HusmanHagberg. All hjälp man kan få vid en flytt är guld värd, oavsett om det handlar om rådgivning från företag eller genom att läsa böcker inom ämnet i fråga.

Böcker i en hög
Kvinna med en flyttkartong i famnen

Comments are closed.