Avsked, för ett tag…

Igår var jag och tog avsked av en kär vän. Inte ett definitvit avsked utan mer ett ”på återseende.” Om jag säger Norge staffetläkare så förstår ni direkt vad jag menar. Norge betalar läkare så bra att många väljer att flytta dit.

Min väninna hade middag så vi var ett glatt gäng. Det kommer att bli tomt utan henne. Skype och tekniska lösningar i all är men det väger inte upp en kopp kaffe och tjatter i verkliga livet.

Jag gav henne två böcker som avskedspresent. Först en reseguide till Norge. Norge har en fantastisk natur och nu kommer hon minsann att få chansen ”att gå på tur” i underbara miljöer.

Sedan gav jag henne också en bok av Ibsen. Boken ”Peer Gynt” blev det. Vi har ett inbördes skämt om den boken, mest för att hon aldrig läst den. Peer Gynt räknas som ett av de största norska verken så nu måste hon ju läsa den.
peer

Comments are closed.