Att följa sina drömmar

Ni kommer väl ihåg att jag håller på att skriva en bok? Det är två egentligen, men den ena har långt kvar tills den kan kallas bok. Den ena är faktiskt färdig nu. Jag sitter dock och håller på den och har hamnat i ett slags tillstånd av mindervärdeskomplex och frågar mig själv om jag verkligen har mod att skicka in boken till ett förlag. Det enda som kan hända är att den blir refuserad. Jag vill så gärna att den ska ges ut men samtidigt har Jag en annan konstig känsla och det är att det känns som att jag är på väg att ge bort rättigheterna till mitt lilla barn till någon annan. Att följa sina drömmar kan verkligen vara läskigt. Även om min man förstår mig så småskrattar han och säger att då får vi väl ta ett företagslån hos till exempel svea.com och starta vårt eget bokförlag. Han är inte dum, min man.

En kvinna som ser tankfull ut

Comments are closed.