aktier och investeringar

Jag har funderat på det här med sparande. Just nu har jag pengar på ett sparkonto i banken och jag får ränta på mina pengar, men den är ganska låg. Det innebär att när jag plockar ut pengarna i framtiden får jag ut nästan exakt vad jag satt in. Hur roligt är det? Man vill ju gärna få pengarna att växa också så jag har funderat lite på det här med aktier och investeringar. Det måste ju vara ett bättre sätt att föröka pengarna så man kanske har en trevlig summa när pensionen närmar sig. Visst, det kan ju gå åt skogen också, det är större risker med aktier än med sparkonto men om man köper i flera olika företag så sprider man sin risk lite. Jag har tittat lite på Nordnet som samarbetar med Söderberg & partners. Kanske sätter jag in en slant där på ett aktiekonto där.

Aktier kan föröka dina pengar

Comments are closed.